agendaZETA

acciones de des-hecho_terrorismo gráfico_y calle mucha calle

Nombre:
Lugar: barcelona

26 octubre 2006

necesidades humanas

Necessitats Humanes es un projecte que planteja una reflexió entorn l’individualisme, fa referència a l’home i el seu funcionament intern, tots aquells moments en que un es troba sol amb el seu pensament i el seu cos, i les relacions recíproques que s’estableixen.
En el projecte es veuen ensamblades dues d’aquestes activitats les quals aparentment son distants, l’àmbit del pensament filosòfic (sempre sublim i amb un punt elitista) i l’acte de defecar (menyspreat per la nostra cultura, inevitablement te la mateixa importància que el sexe o el menjar).
Es evident el joc irònic/humorístic que provoca, ja que objectivament hom s’acaba eixugant el cul amb els autors i cites impresos en el paper higiènic (Nietsche, Picasso, Aristòtil, Sábato entre altres).
D’alguna manera aquesta acció metafòrica explica que hem de tenir presents el passat cultural i reflexionar, aprendre i enriquir-nos per després poder “oblidar-ho” i realitzar una obra personal, uns criteris de pensament i unes activitats propies i d’acord amb els nostres temps.

2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

També pots mirar-ho d'una manera més física. Es en aquest moment intim on hom es troba inevitablement lligat a les necessitats úniques. No ho pots evitar CAGAR, és una acció individual(actualment)i dona la intimitat necessaria per poder desarrollar un pensament però has de cagar. Sempre serà un alliberament i m'agrada la idea de que obliga a generar pensaments i sino els uses per rentar-te el cul.
Es una manera de lligar cos i pensament

9/11/06 05:32  
Anonymous Anónimo said...

no puc estar mes dacord

10/11/06 18:26  

Publicar un comentario

<< Home

Free Counters
hit Counter